Trajecten

Traject op maat

In de praktijk blijkt dat 6 sessies al een goed resultaat geeft.  We bepalen samen hoe we het traject kunnen inrichten. Ik heb geen vaste werkwijze die voor iedereen hetzelfde is. Ik beschik over een scala aan verschillende technieken en praktische oefeningen, maar ik werk op een intuïtieve manier en ik gebruik wat past bij jou. De mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt. Hoe ik dit inzet is per persoon en/of situatie verschillend, maar positieve groei en liefde voor jezelf vormen hierbij altijd het uitgangspunt.

Een traject bij MOHAGANA

Ik ben jouw binnenwereldarchitect die mee mag helpen bouwen aan jouw innerlijke wereld. Dit vind je terug in de benamingen die ik gebruik voor de diverse gesprekken.

Globaal gezien ziet een traject bij mij er als volgt uit:

Alvorens we gaan kijken naar je blauwdruk, hebben we een goed gesprek met elkaar. In een ontspannen en intuïtieve setting, van beide kanten. Voelen of we allebei die ene klik hebben. Een intakegesprek duurt 30 minuten.

Na de intake en het vaststellen van een wederzijdse klik, gaan we samen kijken naar je wensen en je vragen. De start zal langzaam zijn om je gedachten en gevoelens goed te kunnen ordenen. Hoe zorgvuldiger dit wordt opgebouwd, des te beter het fundament zal zijn.

We beginnen met het leggen van het fundament. De werkwijze is niet in beton gegoten en zal organisch ontstaan.

We kijken of het fundament stevig staat. Kan erop gebouwd worden, kunnen de draagbalken geplaatst worden.

We zoomen in of we op het juiste pad zitten of dat er hier en daar nog moet worden bijgestuurd.

Het laatste en afsluitende gesprek. Hier hebben we stap voor stap naar toe gewerkt. De gestelde doelen zijn behaald en je kunt hier zelf verder aan gaan werken. We kijken in dit gesprek terug op de afgelopen periode en bepalen waar je nu staat. Ook bespreken we hoe je jouw weg zelfstandig kunt vervolgen.

In 6 gesprekken zet je het casco neer. Het verder inrichten van je binnenwereld ontstaat door de vele gesprekken die je met je ZELF gaat voeren. Op zoek naar jouw missie en naar de manier waarop je deze kunt doen slagen. Ik bied de volgende trajecten aan.

Tarieven per 60 minuten

Intakegesprek van 30 minuten  | 6 Consulten € 480,00

Tarieven 45 minuten

Intakegesprek van 30 minuten  | 6 Consulten € 360,00

 

Een losse consult (niet in een traject) is € 85,00 per uur

Genoemde tarieven zijn inclusief 21% 

Afspraak annuleren

Annulering is tot 48 uur van tevoren kosteloos. Bij niet tijdige annulering wordt het consult in rekening gebracht.

Zakelijk

Voor zakelijke trajecten gelden andere tarieven. Mail me gerust voor meer informatie hierover, gebruik hiervoor het contactformulier. Ik kan dan in alle rust reageren op je mail.