New Paradigm Multi-Dimensional Transformation
“Voel je eigen energie stromen”

De essentie van New Paradigm MDT is liefde zonder voorwaarden en respect voor alle levensvormen. We zijn tenslotte onlosmakelijk op energetisch niveau met elkaar verbonden. We noemen het ook wel energetisch werk.

Wat is New Paradigm Multi-Dimensional Transformation?

New Paradigm MDT is een energetische behandeling die gebruik maakt van een krachtige energie, de Shamballa energie. Een energetische behandeling richt zich naar je zelfhelende vermogen. Ieder mens is in staat zichzelf weer te “helen” op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Zijn er blokkades aanwezig in je energiesysteem dan staan die heelwording vaak in de weg. Deze energie maakt weer beweging mogelijk voor de persoon, in de richting van balans. Allerlei blokkades worden op deze manier opgelost om deze balans mogelijk te maken.

Wat doet New Paradigm Multi-Dimensional Transformation voor je?

New Paradigm MDT kan je vrij maken van angst, kan jou weer in je kracht laten komen en je steeds meer laten leven vanuit je ware kern. Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau, zoals bijvoorbeeld angsten of pijnklachten, kunnen door New Paradigm MDT sterk worden verminderd of soms geheel worden opgelost.

Hoe ziet een New Paradigm Multi-Dimensional Transformation behandeling eruit?

Bij een behandeling met NPMDT ben je gekleed en lig je op de behandeltafel. De behandeling duurt ongeveer een uur. Bij de energetische behandeling laat ik door middel van handoplegging de energie bij je binnenkomen. Jouw energetisch lichaam stuurt me naar die plekken waar dit nodig is. Het kan zijn dat je lichte tintelingen voelt, warmte of kou ervaart of dat je volkomen ontspannen bent. Sommige mensen worden er zo ontspannen van dat ze er zelfs een beetje van in slaap vallen.

Kosten voor een behandeling van 1 uur is € 80,00. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Wil je meer weten over New Paradigm Multi-Dimensional Transformation? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik kan dan met aandacht reageren op je mail.

Ik vertel je graag meer over New Paradigm MDT en beantwoord alle vragen die je hebt. Ook kan ik je adviseren of deze behandeling geschikt is voor de klachten die je hebt.

Daarnaast bied ik NPMDT workshops aan

Basic Master Workshop

In deze tweedaagse basiscursus ga je aan de slag met je eigen energie. Je gaat loslaten wat je niet meer dient. Je ontvangt activeringen van een zeer verfijnd en transformationele frequentie die resoneren met het collectief bewustzijn van de Multi-Dimensionele meesters.

Basic Teacher Workshop

Heb je de Basic Master workshop gedaan en beheers je de energie dan is deze Basic Teacher workshop een mooie aanvulling hierop. Met deze Basic Teacher workshop krijg je de bevoegdheid om zelf de beide Basic workshops te geven.