Counselling

Ervaar je problemen in je privéleven of op je werk? Zit je in een vervelende situatie die je behoorlijk uit je evenwicht brengt? Weet je niet hoe je met deze problemen om moet gaan en zoek je iemand die je kan begeleiden bij het zoeken naar mogelijkheden? Dan kan counselling wel eens wat voor jou zijn.

Wat is Counselling?

Counselling is erop gericht om snel inzicht te krijgen in je problemen en ze vervolgens effectief op te lossen of om er beter mee om te leren gaan. Hierbij wordt er vooral gekeken naar de gevoelsmatige kant van de problemen die je ervaart. Wat doen deze problemen met je en hoe ga je ermee om?

Wanneer je inzicht krijgt in hoe deze problemen zijn ontstaan en welk effect ze hebben op jou en je omgeving, dan ben je ook beter in staat om gericht te werken aan oplossingen. Counselling draait om het vinden van interne rust en de juiste antwoorden om een ontwikkeling mogelijk te maken.

Counselling traject bij MOHAGANA

Dit traject is bij iedereen verschillend. Ik kijk hierbij vooral naar wat jij nodig hebt om vooruitgang te boeken. Het begin van het traject is er vooral op gericht om de situatie waar jij je in bevindt te stabiliseren. Ook vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt om je verhaal te kunnen doen. Daarna gaan we kijken welke problemen er aan de huidige situatie ten grondslag liggen en hoe we deze problemen het beste kunnen aanpakken.

De counselling gesprekken duren 45 of 60 minuten afhankelijk van welk traject je hebt afgenomen. Een consult kan fysiek of op afstand gehouden worden.

Wil je veranderen en vooruitkomen in je leven dan zal je verandering moeten aanbrengen in de huidige situatie waarin je je bevindt. Als counsellor kan ik je hierin bijstaan. Het harde werk zal je zelf moeten doen. Patronen leren te zien en ze proberen te doorbreken. Er is hierbij geen sprake van fout of goed.

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Ik vertel je graag meer over mijn counselling traject en beantwoord alle vragen die je hebt.