"Thuiskomen in jezelf"

Monique

Rondzwervend in mijn spirituele reis naar mijn zielsmissie, ongeworteld voelen, verschillende strohalmen vastpakkend en en er nog niet zijn. Geen probeersels voor mij met geestverruimende middelen (ik heb ze geprobeerd), ijsbaden en wat er nog meer is. Het past niet bij mij.  Inmiddels ben ik thuis in mezelf als healer, counsellor en coach. Vanuit mijn helderweten weet ik dat er nog meer te ontdekken is in mezelf, voor mezelf en voor jou.

In de jaren 70 kwam ik uit een mooi Zuid-Amerikaans land een paar duizend kilometer verderop terecht in het weidse Friesland.  Wat een mooie combinatie tussen spiritualiteit en nuchterheid. Ik hou daar van.  In mij herberg ik mijn verschillende “roots” waardoor ik vanuit verschillende perspectieven naar de wereld en de verschillende dimensies kijk.

De “reizen” die ik gemaakt hebt over vele delen van de wereld hebben me nog niet naar mijn eindbestemming gebracht. Mijn missie is inmiddels helderder en zoek ik verder naar de verdieping en verbreding van mijn missie.

Missie

Mijn geleefde levens en de huidige gebeurtenissen in het hier en nu, hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Alles heeft een reden in het leven en ik ben ervan overtuigd dat al deze ervaringen nodig waren om mij uiteindelijk op de juiste plek te krijgen. Dat ik als healer, counsellor en coach naast jou mag gaan staan. Je ondersteunen, juist om de persoon die ik ben en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ik jou ga helpen (en jij mij)

Jij mag tegen me praten en ik ga luisteren naar wie jij bent. Zonder te oordelen of te veroordelen.  Voelen en weten zijn enkele van mijn mediamieke gaven. Maar wees niet bang, ik krijg alleen door wat voor jou op dat moment nodig is. Met aanvullende en verdiepende cursussen en opleidingen zoals New Paradigm MDT en Counselling & Coaching ondersteun ik mijn intuïtieve wijsheid. Ik ben wars van in kaders denken en kleur graag met jou buiten de lijntjes. Op ontdekkingsreis naar jouw authentieke zelf.