“I still haven’t found what I’m looking for”

Monique

Herken je je in de zin? De titel van het liedje van U2 met prachtige muziek dat altijd mijn kern weet aan te raken. Inmiddels ben ik thuis bij mezelf als healer, counsellor en coach. Ik weet dat er nog meer te ontdekken is in mezelf, voor mezelf en voor jou.

In de jaren 70 kwam ik uit een mooi Zuid-Amerikaans land een paar duizend kilometer verderop terecht in het weidse Friesland. In mij herberg ik mijn verschillende “roots” waardoor ik vanuit verschillende perspectieven naar de wereld kijk.

De “reizen” die ik gemaakt hebt over vele delen van de wereld hebben me nog niet naar mijn eindbestemming gebracht. Mijn missie is inmiddels helderder en zoek ik verder naar de verdieping en verbreding van mijn missie.

 

Missie

Mijn verleden en alle gebeurtenissen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Alles heeft een reden in het leven en ik ben ervan overtuigd dat al deze ervaringen nodig waren om mij uiteindelijk op de juiste plek te krijgen. Dat ik als healer, counsellor en coach naast jou mag gaan staan. Je ondersteunen, juist om de persoon die ik ben en mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Hoe ik jou ga helpen

Jij mag tegen me praten en ik ga luisteren naar wie jij bent. Voelen en weten zijn enkele van mijn mediamieke gaven. Met aanvullende en verdiepende cursussen en opleidingen zoals New Paradigm MDT en Counselling & Coaching ondersteun ik mijn intuïtieve wijsheid. Ik ben wars van in kaders denken en kleur graag met jou buiten de lijntjes.