Voedingscoach
smaakvol gaan genieten van eten

Met de juiste voeding voed je je lichaam en je geest. Eten en drinken kunnen je blij maken. Eten en drinken kunnen je ongelukkig maken.

Intuïtief eten kan je leren. Je luistert naar je lichaam dat in nauw contact is met je geest. Ben je “verleerd” dat eten en drinken makkelijk kan met de juiste voeding dat bij jou past. Ben je er aan toe om je eetgedrag aan te kijken? Wil je weer lekker kunnen gaan genieten van de eetmomenten?

Je bent bij mij aan het juiste adres.  Je vragen over het veranderen van je voedingspatroon kun je bij me kwijt. Wil je lekker en smaakvol leren koken en eten? Wil je misschien afvallen, aankomen, overstappen naar een veganistisch dieet? Ook dan moet je bij mij zijn.   Ik ben gediplomeerd Voedingsdeskundige met specialisatie Plantaardige Voeding

Ik kan jou hierin begeleiden. Ook voor deze vorm van coaching geldt de coachee leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. De coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De coachee blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Als Voedingsdeskundige help ik je mee gedurende de zoektocht naar antwoorden en oplossingen voor het veranderen van je voedingspatroon.

Raken we bij deze coaching andere onderwerpen aan dan alleen voeding, dan worden ook deze vraagstukken aangekeken en gaan we hiermee aan de slag zodat jij verder kunt met je doelen te halen.

Coaching is erop gericht om jou in beweging te krijgen. Het is een kortdurend en doelgericht traject waardoor jij gaat leren en handelen hoe je de regie over jouw eigen leven weer in handen krijgen.

Wat coaching voor jou kan doen:
  • Je gaat anders kijken naar je voedingspatroon.

  • Je gaat anders denken over je voedingspatroon.

  • Je gaat je voedingspatroon anders doen.

  • Ik laat je zien hoe je bij jouw gevoel komt om te ervaren wat goed voor je is.

  • Ik laat je ervaren hoe je naar jouw gevoel kunt luisteren en hiernaar kunt handelen.

Voedingscoaching

Wanneer het duidelijk is welk doel of welke doelen je wilt behalen, ga ik samen met jou kijken hoe je met nieuwe strategieën je voedingspatroon blijvend kunt veranderen. We onderzoeken de verschillende mogelijkheden en kijken naar je sterke punten.

Als coach zal ik je activeren, stimuleren en motiveren om jouw doel te bereiken. Ook kijk ik samen met jou wat het is dat jou nog weerhoudt om actie te ondernemen. Zijn er misschien belemmerende gedachten of overtuigingen? Samen proberen we deze weg te nemen. Gedurende het coaching traject daag ik je uit om je grenzen te verleggen. De coaching gesprekken duren 60 minuten. Een consult kan fysiek of op afstand worden gehouden.

Wil je weten hoe ik jou als coach kan helpen met het veranderen van je voeding? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik kan dan in alle rust reageren op je mail.