“Werkelijkheid”

Werkelijkheid

“Werkelijkheid”

 

Fysieke beklemming die je ervaart in situaties. Je herkent dit niet. De situatie is niet onveilig. De situatie is niet onbekend. Je hebt vele malen eerder in deze situatie verkeerd. Deze keer voelt het diep van binnen niet oké. Je kunt er (nu) nog niet de vinger op leggen wat er anders is dan andere keren.

Het is een groep onbekende vrouwen. Bij elkaar gekomen om te leren en te helen. Niet in een gesloten setting. Niet veilig in een ruimte. Niet geborgen. Je hebt de advertentie diverse keren voorbij zien komen. Ook heb je het diverse keren aan je voorbij laten gaan.

Op een gegeven moment was je eraan toe. Juist toen kwam het “toevalligerwijze” weer voorbij, dezelfde advertentie.

Onbekende vrouwen. Allemaal met eenzelfde missie. Leren en helen.

Ter plaatse was de energie beladen en de wandeling was nog niet gestart. Het niet pluis gevoel verdween niet. Je voelde de sfeer, vijandig haast, naar jou toe. Voordat je meeging had je nog je aura gereinigd, gevuld met je eigen zuivere energie en gesloten. Er kon geen energie van anderen dichtbij komen.

Je draken en skulls waren mee ter bescherming.

De wandeling startte. Een lint van vrouwen liep over het pad door het bos. Hopend op de heling. De facilitator zag er niet uit zoals het hoorde. Je zag een ander gezicht door haar gezicht heen. Een dubbelgezicht. Bij meer vrouwen in de groep zag je hun dubbele gezichten.

Zoals altijd keek je eerst naar je eigen rol in het geheel. Klopt het wat ik zie, hoor en ervaar? Ben ik bevooroordeeld? Ben ik wel zelf bij de wandeling geweest?

De deelname aan de wandelingen brengt jou geen heling. Het brengt jou geen verdieping. Het draait zich volledig om naar verstoting van jou uit de groep. De collectieve energie van deze groep was tegen jou gericht.

Door de bescherming die je voor jezelf had aangelegd en je reisgezellen kon deze negatieve energie zijn weg niet vinden in jouw systemen. Je bent er echter wel door uit het veld geslagen en begrijpt de verstoting uit de groep niet helemaal. Je gaat op zoek naar antwoorden.

Je gaat erover in gesprek met goede vrienden die je kennen. Je zoekt professionelere hulp om het hoe en waarom de kunnen duiden.

Een verklaring is dat jij op dat moment bij deze groep vrouwen had te zijn. Er een karmische verbinding was die nu voor eens en altijd bij jou, door jou verbroken diende te worden.

Een verklaring is dat jij op dat moment de werkelijke gedaante zag van deze facilitator en dat de intenties van deze persoon niet zuiver waren.

Een verklaring is dat er geen verklaring voor is en dat jij dit had mee te maken om ervan te leren.

Veel wijsheid zit al in jou. Veel wat de ander je zou kunnen leren, weet je al. Je bent meestal je allerbeste leermeester. Je hebt enkel de juiste persoon nodig om je dit helder te laten zien.

Het komt vaker voor dan je denkt. Meestal is de gedachte dat er enkel zuivere energieën en entiteiten deelnemen aan spiritualiteit. Helaas is de werkelijkheid anders. En iedereen die op zoek is naar antwoorden kan ervoor vallen. Deze donkere energieën zijn er op uit om je in de negativiteit te trekken. Dat je gaat geloven in wat de ander vindt van jou.

Door training in hoe je hiermee om kan gaan, tools, kun je zoveel mogelijk zorgen dat negativiteit uit je systeem blijft.

Ben je benieuwd hoe? Neem dan via een DM contact met me op.

#krachtplaatsen#karmischeverbinding#spiritualiteit#energie